Uglavnom je proso jednostavan i zaista neverovatan lek za poremećaje bubrega. Mnogi tvrde da su izlečili svoje probleme sa bubrezima uz pomoć njega.

  1. U narodnoj medicini se proso koristi kao prirodni lek za urolitijazu (stvaranje kamena u urinu).
  2. Proso efikasno prečišćava bubrege, eliminiše pesak i sluz, pomaže prilikom lečenja ženskih bolesti i leči cistitis.
  3. Proso je jedna od najupotrebljavanijih žitarica sa visokom hranljivom vrednošću i isceljujućim svojstvima.

Predlažemo vam da isprobate ovaj neverovatan i efikasan recept iz ruske narodne medicine. Efikasan je za lečenje bubrega, pomaže kod detoksifikacije, čisti pesak i manje kamenje.

  • Uveče operite šolju prosa (200 grama) toplom vodom.
  • Ubacite proso u poveću teglu (od 3l) i sipajte 8 čaša/2l vruće vode preko prosa.
  • Ujutru ćete videti belu tečnost. To je vaš lek!
  • Prespite tečnost u drugu posudu. Pijte je u toku dana bez ograničenja, što znači da je možete piti u neograničenim količinama kad god poželite.

Nemojte baciti proso. Od njega možete napraviti zdravu kašu za doručak ( 1 šolja prosa, 3 šolje vode – možete je pripremiti za 15 minuta).

Uveče pripremite još jednu porciju za naredni dan, uz pomoć istih uputstva za pripremu. Proceduru ponavljajte 10-15 dana.

Koji su rezultati?

Za 10-15 dana će se kamen u potpunosti razložiti. Telo će ga eliminisati putem urina i bubrezi će biti potpuno očišćeni od svog peska. Upala će takođe nestati a i bubrezi i tkivo će se obnoviti.

Ovaj prehrambeni proizvod je prilično jeftin i lako dostupan svima, a definitivno štiti bubrege. Dakle, možete se očistiti na potpuno prirodan način!

Webtribune

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori