Sara Smit je zbog glavobolje i lošeg varenja po preporuci lekara pila tri litra vode na dan. Rezultati su je oduševili.

Većina funkcija u našem organizmu zavisi od vode. Od nje zavisi prenošenje hranljivih materija do ćelija, a voda pomaže i izbacivanje toksina iz tela. Nedostatak tečnosti zaista može da ugrozi naše zdravlje.

Sara Smit, 42-godišnja Britanka i majka dvoje dece, patila je od konstantih migrena i lošeg varenja. Tada joj je lekar i nutricionista preporučio da prestane da unosi kofein i da poveća konzumiranje vode.

"Vaši bubrezi, koji filtriraju otpadne materije iz krvi pre nego što ih pretvore u mokraću, brzo će osetiti promenu" - rekao joj je lekar.

Tokom 28 dana, Sara je pila 3 litra vode na dan i rezultati su bili zadivljujući.

Nakon prve nedelje, Sara je primetila da češćeć mokri, varenje je bilo olakšano i već se osećala bolje. Glavobolja je nestala nakon druge nedelje, smanjile su se bore na licu i poboljšao joj se ten. U toku treće nedelje je smanjila obim struka za više od jednog centimetra, a primetila je i da joj se apetit smanjio. Nakon četvrte nedelje je izgubila još jedan centimetar u struku, osećala se mršavije, poletnije, glavobolje se nisu vratile. Pored pojačanog unosa vode, Sara nije menjala svoje uobičajene navike.

Pogledajte fotografiju Sare pre i posle eksperimenta

Izvor: butterbin.com, Foto: Youtube

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori