Časne sestre su okrenula leđa kršćanskim uvjerenjima i Bogu kako bi se posvetile uzgoju, proizvodnji lijekova od marihuane i pušenju ‘trave’.

Umjesto posvećivanja svojeg života vjeri i molitvi, časne sestre u Californiji pale su pod loš utjecaj. Naime, “Sisters of The Valley Order” u svojem dvorištu uzgajaju marihuanu.

Od ove biljke sestre izrađuju ulja i sapune u medicinske svrhe, prenosi Daily Mail. “Gone To Pot“, emisija britanske TV kuće ITV, u svrhu kampanje za legilazaciju marihuane, obišla je neuobičajene časne koje uzgajaju, proizvode te i same puše ‘travu’. Osim u rekreativne svrhe, sestre izrađuju ulja i sapune koji mogu pomoći osobama oboljelima od artritisa, multiple skleroze i epilepsije. Sve zvijezde ove emisije također boluju od raznih medicinskih stanja koja bi im marihuana mogla olakšati – da se legalizira u Britaniji.

Časne sestre koje su posjetili daleko su od slike onakvih kakve ih zamišljamo – nisu čak ni katolkinje, a jedino što ih čini “sestrama” je činjenica da žive i rade zajedno, prenosi Denver 7. Dane, umjesto u molitvi, provode brinući se o biljkama marihuane i proizvodnji ljekovitih pripravaka.

– Imale smo puno više proizvoda, ali narudžbe stižu sa svih strana i teško je ići ukorak s time, rekla je jedna od časnih pokazujući ormar u kojem čuvaju ljekovite proizvode. Sestre vjeruju kako je marihuana dar od Boga” kojim se mogu olakšati simptomi ili čak potpuno izliječiti od bolesti.

Tu tvrdnju povezuju s činjenicama da u marihuani postoje dva spoja povezana s medicinskim segmentom – kanabidiol (CBD), koji navodno ublažava bol te tetrahidrokanabiol (THC) koji djeluje kao relaksant. Od svojih proizvoda zarade 400.000 dolara godišnje, a planiraju svoju plantažu ‘trave’ i proširiti, prenose 24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori