Nakon što joj posle 6 godina staranja o suprugu koji je doživeo šlog on konačno počeo da se oseća bolje, Barb je odlučila da je vreme da više ne izgleda toliko umorno.

Barb je dokaz da je ženi potrebno samo malo da bi izgledala i što je još važnije, da bi se osećala mnogo bolje! Majka joj je stalno govorila da izgleda umorno, što i jeste bila istina. Nakon što joj je pre 6 godina suprug doživeo šlog i nije mogao sam da brine o sebi, Barb je preuzela na sebe da se stara o njemu i ceo život je podredila njemu.

Nakon svih tih godina, odlučila je da uradi nešto i za sebe i da joj je potreban novi izgled.

"Za početak, volela bih da ne izgledam kao da sam uvek umorna. Moj suprug se mnogo bolje oseća, tako da je došao red i na mene da se osećam bolje", rekla je Barb, koja je nakon samo nekoliko malih "intervencija" izgledala potpuno drugačije - podmlađeno, sveže i srećno. Ofarbana i isfenirana frizura, malo šminke i ona je postala potpuno nova žena!

"Oduševljena sam, imam mnogo više energije samo gledajući se u ogledalu. Ne izgledam umorno. Jedva čekam da odem kući i da pokažem novi izgled porodici. I moj muž će se oduševiti i znam da če biti baš uzbuđen zbog mene", rekla je Barb ne skidajući osmeh sa lica.

Izvor: Stil

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori