Potrebno vam je samo jedna vrećica čaja i nešto alata iz nesesera.

Svaka devojka doživela je barem jednom tu frustrirajuću situaciju: lepo oblikuješ nokte, nalakiraš ih i onda jedan odluči puknuti. I što sad? Možeš da pokušate da ga prelakirate ponovo, ali se napuklona i dalje vidi.

Srećom - postoji super brzo i jeftino rešenje za ovaj problem! Treba vam samo jedna vrećica čaja i nešto alata iz  nesesera.

Šta vam je potrebno

* vrećica čaja
* lepilo za nokte
* fina turpija
* pinceta
* pinceta
* makazite
* lak
Uputstvo
1. Izreži vrećicu čaja i iz nje izbaci čaj. Zatim izmeri tačno koliko će ti vrećice trebati da pokriješ čitav nokat. Odreži komadić u obliku svog nokta. 
2. Nokat mora biti čist! Ukloni sve ostatke laka za nokte, masnoće od kreme za ruke ili prljavštinu. Možeš upotrebiti aceton, alkohol i sapun. Osušite ruke posle čišćenja. 
3. Nanesite lepilo za nokte preko cele površine nokta, a posebno na deo koji je pukao. 
4. Uhvati odrezani dio vrećice čaja pincetom i položi ga na nokat, preko ljepila. Polagano prilagodi papir svome noktu. Ako se ne savija dobro - iskoristi najlonsku vrećicu preko koje možeš da pritisneš komadić vrećice čaja na nokat.
5. Nanesi još jedan sloj lepila za nokte na komadić koji si zalepila za nokat. Pričekaj da se dobro osuši pre sledećeg koraka! 
6. Iskoristi makaze kako bi odsekla višak vrećice, a turpijom otkloni višak lepila ili nepravilnosti koje su nastale nanošenjem lepila na nokat. Pažljivo da ne oštetić papir! 
7. Poslednji korak nije obavezan, ali je preporučljiv. Premaži ovako "izlečen" nokat zaštitnim laka. Nakon toga možeš da ga lakiraš u koju god boju želiš.

teen385.com

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori