Počnite s nekoliko jutarnjih vežbi, budite uporni i istrajni i rezultat neće izostati.

POSLE prazničnih đakonija, koje ste teško mogli da izbegnete, primetili ste "salce" oko struka, najviše na stomaku. Ako tako nastavite, kilogrami će nastaviti da se lepe... Vreme da se vratite u formu i počnete da "topite" masne naslage! Počnite s nekoliko jutarnjih vežbi, budite uporni i istrajni i rezultat neće izostati - zategnut, ravan stomak sa definisanim mišićima!

1. Dlanom leve ruke oslonite se na pod, telo je izvijeno u luk, desna ruka ispružena iznad glave. Ostanite u tom položaju dva do tri minuta, a zatim isto ponovite sa drugom rukom.

2. Lezite na leđa skupljenih nogu i ruku ispruženih uz telo. Udahnite i podignite obe noge što više možete. Zatim izdahnite i polako ih spuštajte. Ponovite 10 puta. Ako su vam trbušni ili leđni mišići slabi, pritisnite dlanovima pod dok podižete noge i malo savijte kolena. Ili, pokušajte da dižete jednu pa drugu nogu.

3. Lezite na leđa, ispružite noge, zategnite stopala ka gore i podignite ruke. Istovremeno podižite gornji deo tela kao za plitke trbušnjake i noge, a rukama dodirnite kolena. Polako se vratite u početni položaj. Ponovite 20 puta.

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori