Ona savetuje svima koji ne veruju ovako brze efekte da probaju bar jedne večeri da urade isto što i ona.

Verovatno ste već čuli za praksu obmotavanja određenih delova tela plastičnom folijom, kako biste vrže smršali. Ali, znate li šta će se dogoditi ako svake noći odete u krevet sa stomakom umotanim u ovu foliju i zavoj?

Jednoj majci palo je na pamet da istraži i bila je oduševljena rezultatima!

"Nakon tri porođaja, moj stomak više nije bio ni ravan ni privlačan. Zato sam na nagovor prijateljice kupila losion od algi, plastičnu foliju i zavoj i krenula unajjednostavniju borbu za mršavljenje", kaže Kolin.

Ravan stomak bez brojanja kalorija: ABS dijeta skida 6 kg za 2 nedelje!

Nanela je tanak sloj losiona na stomak, obmotala ga providnom folijom, preko folije obmotala zavoj i legla da spava.

"Kad sam ustala, skinula zavoj i foliju i izmerila obim struka, ostala sam u šoku!Za samo jednu noć izgubila sam 2,5 centimetra na stomaku!", priča Kolin, oduševljena rezultatima.

Ona savetuje svima koji ne veruju ovako brze efekte da probaju bar jedne večerida urade isto što i ona, a Kolin garantuje da će biti prezadovoljni. 

Tajna ove tehnike zapravo je gubitak nagomilane vode, a letnji period je idealan za primenu, jer dodatno utiče na znojenje i izbacivanje viška tečnosti.

Naravno, uspeh ovakvog mršavljenja je kratkotrajan, jer se voda konstantno nadoknađuje, pa se preporučuje da ovaj metod kombinujete uz pravilnu ishranu i vežbanje, kako biste imali liniju o kakvoj ste oduvek sanjali.

Izvor:stil

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori