Pre nego što su saznali da je Kloe trudna, moglo je da se primeti da njen stomak raste ubrzano i da je veći nego što je za očekivati

Život se naprosto činio savršenim za kloe i Roana Danstana. Imali su tri predivna sina, topao dom i porodicu puno ljubavi – ali, oboje su znali da nešto nedostaje. Želeli su i jednu devojčicu u porodici, pa su odlučili da rade na tome.

Pre nego što su saznali da je Kloe trudna, moglo je da se primeti da njen stomak raste ubrzano i da je veći nego što je za očekivati. Kako je shvatila, njeni hormoni su se poremetili i njeno telo se u potpunosti promenilo.

Kada su otišli kod lekara, saopštio im je novosti. Kloe je nosila trojke. Naprosto nisu mogli da veruju da im se to dešava. Nakon što su kontrolisali trudnoću ultrazvukom, lekari su videli da se dve bebe razvijaju dobro, a da se treća bori za život.

Ispred roditelja je stavljen izbor, da li da puste da se samo dve bebe razviju bez ikakvih rizika, ili da sve troje dece rodi, ali pre vremena. Nakon što je trudnoća prolazila, Kloe i njen muž su odlučili da zadrže sve troje dece i da ih donesu na svet.

Srećom, svi su bili zdravi, zbrinuti i od njih je jedna bila devojčica, a dvojica dečaci.

Kako kažu, život ne može da im bude zanimljiviji i ispunjeni su još većom količinom ljubavi.

 
stil

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori