Umesto da razmišljate o onome što vam nedostaje, pokušajte da se setite svega što imate, a možda drugi nemaju. U životu su neminovni usponi i padovi, svaki nas uči određenoj lekciji.

BEZ obzira na to koliko puno ili malo imali, svaki dan se probudite sa zahvalnošću. Jer, tamo negde, neko se očajnički bori za ono što vi uzimate zdravo za gotovo. Ovo se naročito odnosi na period uoči Božića, praznika prožetog ljubavlju, koji se tradicionalno slavi u krugu porodice. Ako imate dobro zdravlje i drage ljude oko sebe, već možete za sebe da kažete da ste najsrećnija osoba na svetu! Jurnjava za novcem ili uspehom, ne donosi mir i ispunjenje.

Umesto da razmišljate o onome što vam nedostaje, pokušajte da se setite svega što imate, a možda drugi nemaju. U životu su neminovni usponi i padovi, svaki nas uči određenoj lekciji. Ako neprestano mislite da zaslužujete bolje i više, onda nikada nećete naučiti da se razvijate kao ličnost i emocionalno sazrevate. Jer, tek kada prestanemo da trčimo za pogrešnim stvarima u životu, dajemo šansu dobrim stvarima da nas uhvate.

Izvor: Novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori