Kada dođe kraj decembra, domovi širom sveta dobijaju novi izgled, divne dekoracije kojim spremno čekaju novu godinu. Pronađite ideje iz jednog divnog novogdišnjeg doma i najlepše dekorišite dom za doček 2015. godine...

Dve jelke, novogodišnji venčici i veseli lampioni samo su neki od detalja iz toplog porodičnog doma, čiji je enterijer dizajnirao Hai Peng.

Ovaj umetnik je dobio i prvu nagradu na takmičenju dizajniranja doma u novogodišnjem duhu za 2013., pa vam toplo preporučujemo da pozajmite ideje za dekoraciju svog enterijera.

U ovom toplom domu preovladavaju ukrasi u crvenoj i sivoj boji, koji simbolično predstavljaju Deda Mraza, a mi vam savetujemo da izaberite dve omiljene boje i u tom duhu opremite stan.

Dve jelke, u različitim bojama, jedna sa crvenim lampionima, druga sa srebrnim odličan su način da pokažete stil, ali i kreativnost! Čuvena novogodišnja čarapa i dosta osvetljenja su obavezni u novogodišnjoj dekoraciji.

 Veseli venčići zakačeni u dnevnom boravku najavljuju predstojeće praznike, a nemojte zaboraviti i ispod jelke da ostavite dosta zapakovanih poklončića.

Sigurni smo da smo vam dali dobre ideje kako da uredite svoj enterijer za doček 2015. godine.

Izvor: Lisa / Moj stan

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Ženskicu!
X Zatvori